Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την δημιουργία blog. Αυτή την στιγμή βρίσκετε υπό κατασκευή. Σύντομα κοντά σας! ...

ΕΛΑΙΩΝΑΣ 'ΖΑΡΚΑΔΙ'


        Καλώς ορίσατε στον ελαιώνα μας με το τοπωνύμιο 'ζαρκάδι'.Όσο κι αν ψάξαμε δεν μπορέσαμε να μάθουμε από που κατάγεται αυτή η ονομασία της περιοχής. Αυτό όμως που ξέρουμε σίγουρα είναι πως εδώ που βρίσκεται ο ελαιώνας μας, πολύ παλιά ίσως και την εποχή των ηφαιστείων περνούσε ένας ποταμός. Ίσως από αυτόν τον ποταμό να πήρε την ονομασία της η περιοχή.
        Το πέρασμα του ποταμιού λοιπόν από δω, εκείνους τους χρόνους έκανε το μέρος πολύ εύφορο, πράγμα του οι αρχαίοι Μυκηναίοι το ήξεραν πάρα πολύ καλά. Έτσι η γνώση και παράδοση για αυτό το μέρος πέρασε από γενιά σε γενιά κι έτσι φτάσαμε κι εμείς να είμαστε ευλογημένοι από Τον Θεό να έχουμε τον ελαιώνα μας σε αυτό το μέρος.
       Απείραχτος αυτός εδώ ο ελαιώνας για χρόνια, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση για καιρό, ήρθε η στιγμή να τον ανανεώσουμε, να γίνουμε ένα με τα δέντρα, να 'συνεργαστούμε' με το παρθένο χώμα και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας έτσι ώστε να παράξουμε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
    Οι μεθυστικές μυρωδιές από θυμάρι, ρίγανη, λεβάντα, τσάι και αγριολούλουδα είναι το πιο όμορφο συναίσθημα καθώς ξεκινάς να περπατάς ανάμεσα στα ελαιόδεντρα.  Η δύσβατη περιοχή σε αυτόν τον ελαιώνα, δεν επιτρέπει πρόσβαση από οχήματα κι έτσι έχουμε το απόλυτο στο χώμα μας.
     

  ''Ούτε στο χώμα αυτό μα ούτε και στα δέντρα μας δεν θα ρίξουμε κάτι το οποίο μετά θα το βάλουμε στο τραπέζι των οικογενειών μας. Θα είμαστε απόλυτοι στο τι θα φάνε τα παιδιά μας, ακόμα κι αν η ανάπτυξη των δέντρων είναι αργή, ακόμα κι αν η παραγωγή ξεκινήσει πολύ αργότερα από το αναμενόμενο''. 



*Εάν θέλετε να παρακολουθείτε την πορεία για όλες τις εργασίες που θα γίνονται στον ελαιώνα μας, μα ακόμα και στους υπόλοιπους που ανανεώνουμε και δημιουργούμε, μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/Nastas.ilias/  ή και μέσω instagram: https://www.instagram.com/theoliveoilsfriends/

1 σχόλιο:

  1. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


    Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

    Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Στεγαστικά δάνεια, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

    Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
    Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

    Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
    Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

    LIGHTSTREAM ©

    ΑπάντησηΔιαγραφή