Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την δημιουργία blog. Αυτή την στιγμή βρίσκετε υπό κατασκευή. Σύντομα κοντά σας! ...

ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΛΕΚΑΝΕΣ

                            


 Σας καλώς ορίζουμε στον νέο ελαιώνα μας.
    Ο ελαιώνας αυτός δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι, βάζοντας τον κόπο και την κούραση σε δεύτερη μοίρα.
     Δημιουργήσαμε λοιπόν έναν ελαιώνα με την ποικιλία κορωνέικη. i 38 για όσους ασχολούνται περισσότερο με την ελαιοκομία. Σκοπός μας είναι να παράξουμε ένα εξαιρετικής ποιότητας βιολογικό ελαιόλαδο.

    Για τον το λόγο αυτό, βρήκαμε χώμα ξεκούραστο για πάνω από 40 χρόνια, να μας δώσει όσο πιο παρθένα συστατικά μπορεί. Ούτε στο χώμα αυτό μα ούτε και στα δέντρα μας δεν θα ρίξουμε κάτι το οποίο μετά θα το βάλουμε στο τραπέζι των οικογενειών μας. Θα είμαστε απόλυτοι στο τι θα φάνε τα παιδιά μας, ακόμα κι αν η ανάπτυξη των δέντρων είναι αργή, ακόμα κι αν η παραγωγή ξεκινήσει πολύ αργότερα από το αναμενόμενο. 

   Το μέρος που βρίσκετε ο ελαιώνας μας, έχει μεγάλη παράδοση στην ελαιοκομία και είναι ξακουστό στην Αργολίδα και όχι μόνο, για την μεγάλη ελαιοπεριεκτικότητα των καρπών, την εποχή της συγκομιδής. Ακριβώς δίπλα στις Μυκήνες λοιπόν, στην περιοχή Φύχτια βρίσκετε ο ελαιώνας μας, μα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός πως οι Μυκήνες την εποχή της ακμής της, στην γεωγραφική της έκταση ήταν μέσα και τα Φύχτια, όπου εκεί συντηρούσαν τους περισσότερους ελαιώνες τους οι Μυκηναίοι. Το ελαιόλαδο της περιοχής αυτής είναι ξακουστό και φημισμένο αιώνες τώρα και αυτό θα συνεχίσουμε κι εμείς, με την βοήθεια του Θεού και της Φύσης.


*Εάν θέλετε να παρακολουθείτε την πορεία για όλες τις εργασίες που θα γίνονται στον ελαιώνα μας, μα ακόμα και στους υπόλοιπους που ανανεώνουμε και δημιουργούμε, μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/Nastas.ilias/  ή και μέσω instagram: https://www.instagram.com/theoliveoilsfriends/
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου